(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Rychlá bublanina bez šlehání
Potřebné ingredience
4 vejce, hrnek (300 ml) cukru, vanilkový cukr-pytlíček, prášek do pečiva-celý, 2 hrnky mouky, 1 hrnek oleje, 1 hrnek mléka.
Postup přípravy
Vše dobře smícháme a promícháme, aby nebyly cucky.
Hladké těsto nalijeme do připraveného pekáčku (vymazaný olejem a vysypaný moukou).
Na vrch nakrájíme ovoce-co mementálně máme v ledničce, nebo v kompotu (jahody, broskve...).
Peče se v el.troubě na 220 stupňů asi 20 minut (nutné tak 2x zkontrolovat).
Moc dopouručuju-velice rychlé, dobré a nelekne vám.
Přitom je i bez sněhu pěkně kyprá.
Pak už jen dobrou chuť:-)
Velice vhodné při krásném počasí, kdy máte chuť na něco dobrého, ale chcete trávit více času venku, než u plotny:-)
Hladké těsto nalijeme do připraveného pekáčku (vymazaný olejem a vysypaný moukou).
Na vrch nakrájíme ovoce-co mementálně máme v ledničce, nebo v kompotu (jahody, broskve...).
Peče se v el.troubě na 220 stupňů asi 20 minut (nutné tak 2x zkontrolovat).
Moc dopouručuju-velice rychlé, dobré a nelekne vám.
Přitom je i bez sněhu pěkně kyprá.
Pak už jen dobrou chuť:-)
Velice vhodné při krásném počasí, kdy máte chuť na něco dobrého, ale chcete trávit více času venku, než u plotny:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
channah
(upraveno)
16. 6. 2009, 12:51
právě ji baštím a je senzační
L+E
(upraveno)
14. 6. 2008, 6:56
Děkuji za výborný receptík, včera jsem pekla bublaniny hned 2 a opravdu jsou rychlé , jednoduché a hlavně výborné . Už jsem si ji přidala do receptíků Díky Lenka
Eris
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:50
prosím z jaké mouky pečete - hladké nebo polohrubé? Děkuji Erika
zasupsacek
(upraveno)
16. 5. 2008, 12:37
TEĎ JSEM DOPEKLA BUBLANINU. JE SUPER . STRAŠNĚ RYCHLE HOTOVÁ A VÝBORNÁ . NEMUSÍ SE FAKT ANI MOC HLÍDAT . SUPER